upptäcka hemligheten att vakna upp Happy_

Jag vaknade i morse känslan så himla glad utan anledning. OCH, hade jag kastade faktiskt och vände i min sömn för de flesta av natten, vilket ofta är fallet i dessa dagar, eftersom jag är gravid.

I alla fall … Jag vaknade glowingly, extatisk. Jag gick ivrigt till min dator för att hitta de goda nyheterna sitter i min inkorg att jag hade fått ett mentorskap med en fantastisk copywriter som jag är väldigt glad att få jobba med.

E-postmeddelandet var inte där … Efter dagar av väntan för ansträngande förväntan att höra det val som han gör, visste jag att det skulle vara minst en dag för att lära sig vad jag redan vet i mitt hjärta. Jag bar sedan vidare med min dag med massiva leenden på mitt ansikte och ett stort flin i mitt hjärta.

Har du någonsin haft dagar att oavsett vad som hände, ingenting kunde sätta dig ner? För någon särskild anledning alls …

Vill veta hemligheten till att ha denna typ av dagar ofta hända i ditt liv?

År sedan tog jag en kurs där jag studerade tänkesätt miljardärer. Under kursen var en av de mest avgörande bitar jag tog bort från det, att varenda en av dem bor i “attityd av tacksamhet”.

Jag trodde att jag visste vad det var att vara tacksam. Jag trodde att jag redan hade den tron. Föga anade jag att tacksamhet kunde gå så mycket djupare än många människor låta det.

Jag valde just då och där att ta på “attityd av tacksamhet” och mitt liv har aldrig varit densamma sedan.

Jag ser så många människor gå nerför gatan med rynkar pannan och huvudet ner. Som en coach, lyssnar jag till mina kunder vara ledsen och mopey och eländig över småsaker. När jag ser mig omkring ser jag bara så mycket missnöje i dessa dagar.

När jag går nerför gatan, ler jag brukar när jag går förbi folk och ge vänliga vågor. Överallt jag går Jag kan se skönheten i området, i den personen, oavsett. Det är så lätt att hitta de saker som är bra. Det är så lätt att vara tacksam.

Vissa dagar känner jag mig som mitt hjärta kan explodera med en känsla av tacksamhet som jag har för allt som jag har i mitt liv.

Tänk … Jag har inte en påkostad livsstil. Jag bor i en liten enhet med min man och vi har två bilar som börjar falla sönder. Vi går sällan ut för trevliga måltider tillsammans, och brukar laga läckra mat hemma. När vi går för lite semester, vi ofta läger eller lyckas hitta billigt boende. Vi lever verkligen ganska “basic” liv så långt som den västerländska kulturen är berörda.

Med allt detta sagt … JAG ÄLSKAR MITT LIV! Vill jag ha mer? Heck Yeah! Är jag strävar ständigt efter att förbättra mig själv och mitt företag så att jag kan ta min livsstil till nästa nivå? JA!

Det viktiga är att vara tacksam!

För bara några år sedan, strax innan du gör kursen på miljardärer, vi hade veckor som vi var inte säkra på hur vi skulle betala hyran. Jag såg tillbaka på våra finanser sedan, och undrar hur vi ens åt den hälsosamma maten som vi gjorde. Jag gissar på något sätt lyckades vi.

Sedan tar den attityd av tacksamhet, har jag vuxit min verksamhet från några coaching kunder att arbeta med i genomsnitt 34 personer per månad! De flesta tränare skulle drömma om att ha så många kunder. Jag har otroligt vackra relationer med min familj och vänner och verkligen jag vaknar flesta dagar otroligt glad.

Jag sitter ute på min balkong, äta frukost tittar på min glimt av havet, och tänkte på hur tacksam jag är för det liv som jag har.

Ju mer tacksamhet som jag verkligen omfamna och mer att mitt hjärta häller ut den glädje och lycka och tacksamhet som jag känner, desto mer att jag får. Jag tar emot klienter, pengar, vänner, fantastiska affärskontakter, etc. Det är som en riklig, flytande kran som jag har vänt på. Generellt sett, om jag frågar, ska jag få.

Ju mer tacksamhet som jag omfamnar, desto mer som jag får!

Jag vet inte om du tror på Gud eller universum eller något större än dig själv. Vad du än vill kalla det eller hur man än ser på det … Jag tror att universum belönar dig för att vara tacksam för det du redan har. OCH … det kommer inte att ge dig vad du inte är redo för!

Om du inte ens förstår vad du har fått, varför skulle det ge dig mer? Om du inte hantera dina pengar, varför skulle du få mer? Det kommer bara att vara bortkastade, eftersom du inte vet vad de ska göra med det.

Om du inte respekterar dina relationer med dem omkring dig … varför skulle det ge dig fler människor att ta itu med och inte uppskattar?

Om du vill ha mer, uppskatta det du redan har!

Du vet hur partners, vänner eller familj kan ha riktigt irriterande drag, att oavsett vad du gör, de fortsätter att göra samma irriterande sak. Var tacksam för dessa små irriterande saker.

Min man lämnar sina päron kärnor och andra rester ut på köksbänken. Istället för att bli arg och irriterad … jag nu fnissa och skratta. Det är en vana som han har det är bara en del av honom. Jag är så tacksam att ha honom i mitt liv. och det är en del av vem han är … så jag omfamnar det också. Ge det en go och se vilken skillnad som enbart gör i dina relationer.

Börja leta runt du och alla underbara saker i ditt liv. Fokusera på vad som är bra och du kommer att skapa ännu mer storhet!

Var som miljardären och leva i “attityd av tacksamhet”!

Om du är intresserad av att lära mer om hur du gör dina drömmar, vänligen ring oss. Göra dina drömmar är vår passion!