talar om att göra din röst djupare – 5 tips för att lära sig hur man får en djupare röst

Killar, hur många gånger har du fått höra att du låter som en tjej? Hur många gånger har du blivit förväxlad med en tjej på telefonen? Det är irriterande är inte det? Jag vet hur du känner. Jag brukade få detta hela tiden, och pojke gjorde jag frustrerad. Den goda nyheten är, jag skriver den här artikeln för att hjälpa människor precis som du, människor som behöver lära sig hur man får en djup röst. Eller ännu bättre, lära sig att ha en riktigt djup röst. Det är definitivt möjligt, och det är verkligen inte så svårt. Jag kommer att lära dig hur i några dagar, eller till och med bara ett par veckor, kan du få en riktigt djup röst, precis som jag gör nu.

Först vill jag betona på det faktum att det är känt att män med djupare röster, har fler möjligheter. Genom möjligheter Jag menar, kvinnor kommer till dig mer. Det är så sant, män med djupare röster är som magneter till kvinnor. När jag hade en pipig mus som röst, var jag den “bästa vän” eller flickorna, aldrig den söta killen de alla ville hittills. Men nu när jag har lärt mig hur man får en djup röst, ungarna verkar vara mycket mer attraherad av mig. Några har även kommenterat hur jag har en riktigt djup röst, och inte på ett negativt sätt.

Nu, var en av de viktigaste saker jag var tvungen att göra för att få en djupare röst har en liten bit av förtroende. Först var jag lite skeptisk tänkande vad om min röst är djup men låter ju raspiga och motbjudande. Tja, lyckligtvis är det inte ens så. Men, måste du ha förtroende för din nya röst när du lär dig hur man får en djup röst. Den andra saken är, när du tränar för att lära sig hur man får en djup röst, du måste verkligen vara fokuserad på din pitch. Anledningen till detta är att du inte vill ha en manlig röst bara ibland. Du vill vara säker på att det är utjämnade och konsekvent.

hur man kan fördjupa din röst direkt
få en djup röst
hur man får en djupare röst