sex misstag som stoppar lagen om attraktion från att arbeta för dig – life coaching program

Som en coach, märker jag en förändring i tänkesätt kan översätta till fantastiska resultat. Som tränare ser jag människor som upplever så mycket glädje, kärlek, frid och lycka i alla områden i livet – företag, hem, relationer med andra, hälsa. Ställa lagen om attraktion i rörelse för att uppnå det du vill ha kan vara en stark kraft längs denna väg. Och jag vet detta, och ändå jag själv gör misstag.
s
Jag gjorde några stora misstag förra året och jag vill dela resultaten med er.

Allt jag någonsin har undervisat har haft detta koncept på kärnan: Var glad först, och allt annat fungerar av sig själv.

Jag observerade att det i de mest framgångsrika människor jag träffade, jag lärde det till tusentals som använt begreppet för att ha mycket framgångsrika liv. Sen på något sätt fick jag utanför banan själv.

I samma ögonblick som jag slutat försöka visa världen att jag kunde ha ett stort företag, kände jag glädje. Det ögonblick jag slutade arbeta från skuld och skyldighet, försöker hålla skenet uppe, kände jag lätt och gratis.

I samma ögonblick som jag släppte göra saker som fick mig att må dåligt, och slutade att göra saker eftersom de var saker som jag hade vant sig att göra, förändrades allt. Allt blev bättre. Allt påskyndas. Saker blev enkel. Allt började flöda igen.

Magi, synkronicitet, och samarbetet började flöda i mitt liv. Min fru hoppade ombord och börjar hjälpa mig med allt, och vi har återansluta och älska varandra mer och mer allt eftersom.

Jag fick min glädje tillbaka, och nu fick jag min glädje tillbaka. Lagen om attraktion började arbeta igen! För mig var det ännu värre att helt inse att lagen om attraktion aldrig hade slutat arbeta för mig. Lagen om attraktion iscensatt gärna alla mina misslyckanden, motgångar, motstånd och hinder.

Men ingen någonsin pratar om det … gör de? Jag vill dela med dig sex misstagen folk gör med lagen om attraktion, så du behöver inte gå dit själv. Du kan flytta och hitta dig själv tillbaka på rätt spår igen.

Lagen om attraktion Misstag # 1: Jag är inte klar över vad jag vill och varför jag vill ha det.

“Jag vet vad jag vill! Jag vill ha mer pengar! Jag vill vara frisk, smal och sexig! “De flesta människor säger. Men de flesta människor som säger det till mig är fett och pank. De har inte kommit till botten med varför de vill ha vad de vill. Nästan alla jag möter försöker bevisa något, visa något, vara något, visa världen, och bli någon.

Du är alltid få vad du vill. Du bara är inte klart om det, så när du får det, vet du inte att du har det.

Om du vill ha berömmelse och förmögenhet så att du kan bevisa för världen att du är bra nog, då ditt sinne är klart att du inte är tillräckligt bra, annars kommer du inte att behöva bevisa det. Om du är klar att du inte är tillräckligt bra, då du kommer att locka situationer som gör det uppenbart att du inte är tillräckligt bra.

Lagen om attraktion Misstag # 2: Vad jag vill ha konflikter med min tro.

Detta är den verkliga mördaren av dina manifestationer. Som tränare ser jag detta hela tiden. Du får alltid vad du verkligen tror.

vill
(A) Jag vill bli rik
(B) Jag vill att mitt livs kärlek
(C) Jag vill ha respekt och makt
(D) Jag vill vara # 1
(E) Jag vill vara mager

tro
(A) Jag är inte tillräckligt bra
(B) att jag är ful
(C) jag är dum
(D) Jag förtjänar inte framgång
(E) Jag hatar mig själv

Du kan se var vad du vill och vad du tror kan konflikten. Detta ställer in ett Lagen om attraktion Messina upp din resonation. Du är resonera med en sak och en annan, överallt. Du kommer att locka något men vem vet vad som kommer att bli. Få klart och släppa de föreställningar som blockerar dina önskemål från flödar till dig lätt.

Lagen om attraktion Misstag # 3: Vad jag vill börjar manifestera från där jag står idag (misstaget är de flesta människor inte får det).

Där du är, är den perfekta platsen att få vad du vill. Men, de flesta människor besluta om deras nya intention och omedelbart göra när de har fel. De säger “En dag, när jag har det eller har gjort det, så jag kommer …”

Detta sänder ut ett budskap: nu är inte tillräckligt.

Nu är inte bra.

Lagen om attraktion Misstag # 4: Jag släpper allt för att fullfölja min manifestation.

Folk släppa allt som har att upprätthålla dem. Folk släppa allt som håller deras liv tillsammans. När du äventyra din struktur för tillvaron, sparkar den kritiska sinne del av er i överlevnad läge. Ditt liv blir ett tåg vrak.

Lagen om attraktion Misstag # 5: Mitt fokus är självcentrerad.

Du kommer aldrig att vara i flödet oroa dig. Att oroa sig själv är att se vad som är fel. Istället fokuserar din uppmärksamhet på att vara till tjänst för andra. Titta vad som händer när du flytta din energi för att hjälpa andra.

Lagen om attraktion Misstag # 6: Jag är besatt av att få mina resultat.

Resultaten kommer alltid men de bubbla upp. De ser aldrig hur du trodde att de skulle. Det är den magiska universum arbetar för din räkning. Resultat visar upp på det sätt som tjänar alla på planeten. Så detta är inte alltid vad du trodde, i själva verket resultatet sällan liknar exakt vad du trott. Men det kan vara bättre.