överflöd blomstrar i en atmosfär av integritet

Det finns inget sätt att fejka INTEGRITET. Du är antingen är på integritet som erbjuder en ren positiv vibration som lagen om attraktion svarar till. Eller du är ute INTEGRITET som skapar en negativ eller blandad vibrationer, som lagen om attraktion inte kan ignorera.

Här är en verklig historia, som visar vad som händer med vår vibration när vi är ute på integritet.

Jag mådde ganska optimistisk efter vår coaching session igår och verkligen upphetsad om att vinna ett prispaket från radiostationen.
Efter plocka upp mitt pris, märkte jag Spionprogram, en elektronikaffär, och bestämde sig för att gå in och jämföra priser med ett objekt jag hade precis köpt från Radio Shack igår. Spionprogram hade exakt samma objekt till försäljning för $ 10.00 mindre så jag köpte den med avsikt att återvända till det första objektet till Radio Shack. När jag jämförde de två produkterna var de exakt samma, med exakt samma streckkoder och förpackningar. Dock märkte jag den billigare produkten hade en tråd ett par centimeter kortare än den dyrare objekt.

Jag tog ett beslut att returnera varan med kortare kabel (den ena köpte på spionprogram) tillbaka till Radio Shack och behålla det ursprungliga objektet. Således sparar $ 10,00 men hålla bättre produkt.

Efter expediten hade avslutat allt pappersarbete jag kände mig väldigt skyldig. Men sedan jag rationaliseras det var för sent att göra något åt ??det och sa till mig själv skulle jag bara måste låta denna skuld gå. Vilket sätt att föra min höga vibrationer till en krascha stopp. Jag påminde mig själv om att detta är anledningen till att jag inte ska göra saker som detta i första hand eftersom inte bara kan jag inte leva med skulden, men nu är det en dubbel whammy eftersom jag är så medveten om min vibration och detta är att föra det vägen ner.

När som helst vi gör något som inte är i linje med våra grundvärderingar, känner vi negativa känslor som hindrar oss från att ta emot de verkliga önskningar vårt hjärta.

Den motgift är enkel: att vara ärlig, betala alla skulder, tillbaka vad du har lånat, tala vänligt om andra och hålla ditt ord. Med andra ord, gör ingenting som kommer att hindra flödet av ren positiv energi mot dig. Var sann mot dig själv en du ska öppna vägen för att ta emot allt som kommer att göra dig lycklig.

Samma kund hade en sådan möjlighet att “göra det rätt” på en energisk nivå. Återigen, skrev hon:

Jag mådde ganska dåligt när jag återvände till mitt kontor, och sedan mindes jag behövde gå till banken. Jag gick fram till bankomaten och det var $ 40,00 sitter i kortplatsen. Någon hade glömt att ta med dem när de avslutat sin transaktion. De hade också glömt att ta sin bank slip. Jag tog både ur maskinen och sätta dem i min ficka när jag gjorde min egen bank.

Nu jag hade att göra med det moraliska dilemmat om vad jag ska göra med den hittade pengar. Jag så illa ville behålla pengarna som jag är kraftigt skuldsatt med alla mina kreditkort nästan maxade ut. Jag försökte rationalisera: Banken slip har inte kontonumret på det så det är inte som man kan spåra det men det sa att personen hade ett saldo på $ 195,00 vilket inte är mycket.

Jag mindes hur jag kände mig när jag en gång lämnade $ 20,00 på banken maskinen själv och gick tillbaka för det, men det var borta.

Jag bestämde mig då för att gå in på banken och lämna $ 40,00 med en banktjänsteman. Medan jag väntade i linje, kom en annan dam i banken och berättade att jag lämnat mitt kort i bankomaten så jag gick tillbaka för att få den. Sen kom hon tillbaka igen säger nu jag hade lämnat min bank slip i maskinen. Detta är hur utsliten jag var!

Iaf, jag gav pengar till en bank teller med mitt visitkort och jag mår mycket bättre.

Jag känner mig som universum gav mig en möjlighet att inte bara lösa in mig själv men också en möjlighet att ändra min vibration efter något jag har gjort i det förflutna som jag tycker illa om.

Verkligen! Denna klient visar underbart sätt lagen om attraktion fungerar: Hennes dominerande avsikt var att erbjuda en hög vibration så att hon kan locka mer pengar och njuta av hennes liv.

Lagen om attraktion ordnade en möjlighet (posten från Radio Shack.) Hennes insatser i det första tillfället fick henne vibration att sjunka, vilket inte känns bra. Så hon RESET sin avsikt att må bra, och lagen om attraktion skickade henne en möjlighet att vidta åtgärder som känns bättre.