mini lagen om attraktion t-verktyget

Om jag kunde erbjuda bara ett verktyg, en övning som hjälper dig att locka mer av det du vill, skulle det vara lagen om attraktion T-ToolTM. Varje vecka får jag e-post från människor som har lockat sitt drömjobb, kompis, hem eller erfarenhet genom detta enkla verktyg. Tusentals människor har lärt sig värdet av denna övning.

Har du en önskan som inte ännu förverkligas? Är du upplever förvirring kring ett visst ämne? Är du rädd att du kommer att få något du inte vill ha? Om så, här är hur du kan dra nytta av att göra en Lagen om attraktion T-ToolTM:

Ett. Välj ett ämne som du vill ha klarhet om eller vill må bättre om. Var kreativ i ditt ämne titel. Istället för att kalla det “Mitt ideala kund” prova något liknande: “Kunderna Jag har mest kul att jobba med” eller “Den här typen av kund knackar min socka off!”

2. Använda ett tomt pappersark, rita en stor bokstav “T” på sidan. Märk den vänstra kolumnen, “Jag gillar inte …” och den högra kolumnen, “jag gillar …”

Tre. Börja på vänster sida, genom att fråga dig själv: Vad jag inte gillar när det gäller detta ämne? Tänk så saker kan som du kan. Sluta inte vid två eller tre – mål för 20 objekt eller mer. Detta kommer att ta bort lågfrekventa vibrationer som saktar ner eller blockera dig från att ta emot vad du tycker.

4. Nu, ta varje objekt och fråga dig själv, “Om jag inte gillar det här, vad jag vill?” Och skriv ditt svar med hjälp av de bästa orden du kan hitta.

mini t-tooltm:
Nyligen var jag arbetar med en student som är mitt uppe i en karriär förändring. En punkt i hennes “Jag gillar inte …” kolumnen var: “En galen chef.” Jag lät henne fortsätta att berätta om andra saker som hon inte gillar eller vill ha i sitt nya jobb, och då jag bad henne att förklara vad en “galen boss” ser ut – jag var föreställande någon klädd i en vit labbrock med vilda hår sticker ut i alla riktningar och stora ögon poppar ut ur deras ansikte. Hon sa, “A” galen boss “är någon som inte låter dig göra vad han ber dig att göra. Någon som tittar över axeln varje minut och micromanages ditt uppdrag.”

Jag tänkte för mig själv, “Detta är inte vad jag föreställde!” Så vi gjorde en liten T-ToolTM på vad hon inte gillar och gjorde precis som i en handledare. När vi avslutat, sade hon, “Puh! Jag visste att jag skulle locka en” galen boss “om jag tänkte på det, nu vet jag vad jag vill ha i en chef och jag kan hålla min uppmärksamhet på det.”

Ta en titt på din T-ToolTM. Finns det något i antingen kolumn som är alltför allmänt eller kan tolkas på olika sätt? Om din terminologi är förvirrande för någon annan, kommer lagen om attraktion förväxlas alltför. Fråga dig själv, “Är detta tillräckligt specifik?” Och se om du kan göra en Mini T-ToolTM. Göra flera Minis kommer att ge dig ännu mer klarhet.