lisa nicholes hittat hemligheten och då hon fann sig själv

När jag först fick The Secret på DVD med en mycket kär vän, vi besökte tillsammans hemma hos henne, tala positivt om de många glädjeämnen och välsignelser i våra liv, då hon plötsligt reste sig upp från sin stol och sade, “Jag har en film du har precis fått se-Det är du och hur du tror! “att det vid tidpunkten, verkade en vag och något ofullständig mening för mig, och jag väntade ivrigt hennes återkomst. När hon åter in i rummet hon sagt “Det är därför du har övervunnit din kränkande barndom … Det är också därför du manifesterar så många bra saker för dig själv just nu.” Jag verkligen njöt av vår tid tillsammans, men jag inte kunde vänta med att komma hem för att se det, så jag snabbt ursäktade mig och gjorde en galen bindestreck för dörren. Inte förr än jag kom hem, poppade jag filmen i DVD-spelaren och genast hade min fulla uppmärksamhet, det var första gången jag såg Lisa Nicloes-och hon var strålande!

Det var något så klart och tydligen bländande om hennes närvaro, och när hon talade med den ljusa öppna leendet spåra varje ord, var jag helt fascinerad av henne redo och polerade sätt. Hon hade mjukhet i sin röst som bara svikit sig själv genom de ord hon uttryckte att beskriva henne styrka och uthållighet genom. Hennes ansikte omedelbart imponerade på mig fullständighet och värmen i ett riktigt nöjd att vara. Hon talade om hur hon var tvungen att finna sig själv som en ung svart kvinna vars enda roll modeller där starka, vackra, vita kvinnor-nu Tänk på att Lisa inte såg dessa kvinnor för sin färg, men hon såg sig själv för sin egen -och inte visste hur man omfamna den heder och skillnad.

Tidigt i hennes uppväxt, när hon var i 5th graderar hon fick chansen att bused från sitt hem i ett av de farligaste områdena i hela Kalifornien – South Central till en skola som ligger i “The Valley”. Lisa var så upphetsad och glad när hon först fick nyheten om att stor möjlighet hon kunde knappt vänta. Hon hade tänkt på henne en stor välkomnande från hennes nya klasskamrater och en öppenhet och respekt för sig själv och med vem hon skulle åka in med sin nya skola. Tyvärr var det inte fallet, hon hette hemska namn som “Blackie” The “N” ordet (jag ogillar ordet så mycket jag inte kan ens skriva det än mindre tala det!), Och hon fick veta att hon hade varit “Vänster i brödrosten för länge!” Dessa erfarenheter tog ett stort vägtull på hennes självkänsla och hon började förlora överblicken över hennes sanna värde och värt.

Ett sätt hennes förvirring blev uppenbart var i promiskuöst beteende hon började delta i. Som hon förklarade det på Oprah Winfrey visar hon “Hade mycket sex … söker en lite kärlek.” När hon fann att inte arbeta för själv, vände hon sedan till mat. I detta skede av sitt liv-kön var ute och maten var i. Det missbruk bevisade skadliga för Lisa liksom hon gick på att vinna hundra pounds. Några var i känslomässiga batteri som hade omrörning djupt inne i henne de tumultartade dammluckorna öppnas och Lisa bokstavligen föll på knä och hon började tala till Gud säger “Om du tar mig igenom det här-jag lovar att jag kommer att spendera varje ögonblick, varje andetag stödja och uppmuntra andra att göra detsamma! “I det ögonblicket på samma dag ett uppvaknande ägde rum, och Lisa började förstå sin egen viktig roll i resultatet av sitt eget liv.

När hon beskriver det hon visste där och då att “jag är exempel på hur världen är tänkt att älska mig-jag måste vara det bästa exemplet NÅGONSIN!” När jag såg henne på Oprah, och jag hörde henne tala dessa ord, Jag förstod helt varför jag hade sett i hennes vad jag hade när jag såg henne i The Secret för första gången. Hon bär fullt en utvecklad självkänsla! Hon gör utstrålar en persona av en obruten, duktig, noggrann fartyget! Hon har verkligen gått varvet runt.

Hon gör hålla sina löften också … minns den hon gjorde till Gud? Tja, ägnar hon nu sitt liv till företaget hon är grundare och VD för kallas-Motivera Teen Spirit LLC. Hittills med januari 2007-som framgår av hennes hemsida “… hennes företag har påverkat livet för över 60.486 tonåringar, förhindras över 1812 självmord, återförenade tusentals tonåringar med sina föräldrar, och påverkas mer än 987 teen drop outs för att återvända till skolan . “Jag skulle vilja gå så långt som att säga,” Lisa håller henne lovar BIG TIME! “Så, har du gjort någon djupare lovade att Gud eller universum sistone? Kanske, verkligen det är allt som för närvarande saknas i ditt eget liv … så gör dig själv en tjänst och göra en livsförändrande löfte själv idag!