Life Coaching – 5 skäl sinnet blir så orolig

Igår kväll hade jag en av de där kvällarna när mitt sinne orolig. Använda mina tekniker jag inte betala mycket uppmärksamhet. Men jag använder för att bli gripen av galenskap. Om det inte kan göra något åt ??någon oro eftersom det är midnatt, jag i min PJ och jag försöker sova för Guds skull!. De var några dåliga nätter.

Tricket att få en bit från galenskap av The Drunk Monkey är min huvudsakliga filosofi, “Total och fullständig acceptans av alla människor i alla situationer hela tiden, inklusive jag själv.”

Så, igår kväll var jag öva total acceptans och jag fick inte rappade upp i dramat. Men jag börjar märka källan. Och det är vad det här inlägget handlar om. De förhållanden som gör mig (och förmodligen din också) orolig.

5 förhållanden som fanns innan natten av oro.

Ett. Inte tillräckligt med sömn. Jag har bränna Midnight Oil för cirka två veckor raka slutföra vissa projekt.

2. För mycket arbete! Jag har gått med på att göra några nya projekt för min fars företag som i princip var ett val att arbeta mer.

Tre. Minimal konditionsträning. Eftersom ovanstående dominobrickor föll, väljer jag att träna mindre. Om jag tränar fyra dagar i veckan, känner jag stor. Om jag tränar mindre, känner jag mindre än bra.

4. Äta dåligt. Jag märker att när jag är trött och utmattad, jag dras till socker, kolhydrater, fett och koffein. Ett energiskt dödlig combo när över gjort. (För min kropp / själ / ande).

Fem. Och slutligen till råga på allt … Labor day party fylld helg. Om min jämvikt inte var trasigt redan, sedan två raka dagar av stranden, äta dåligt och minimal sömn tippade mig rätt över kanten.