lära sig att drömmen till verklighet 3 sätt att få klarhet, förtroende och mynt i ditt liv.

Var mycket tydlig på var du är just nu. Om du inte vet var du är nu, hur ska du någonsin få till vart du ska? Det kan låta som Dr Seuss, men även han hade en metod för att hans galenskap.

Nu, de flesta av oss gå direkt till vår finansiella ställning. Det är inte svårt att se var du är just nu ekonomiskt. I själva verket, de flesta är smärtsamt medvetna om detta varje dag. Vad jag begär är lite djupare, under ytan och har allt att göra med ditt liv, pengar, och fokus.

Var är du mentalt? Jag vill att du ska fråga dig själv vad du vill. Detta är inte så lätt som det låter. Jag var faktiskt gett läxor där jag var tvungen att gå utöver mina vanliga mål och berättar 20 personer mina stora drömmar. Du kan skratta åt det, men jag kunde inte verkar yttra ett ord till bara en, tålmodigt väntande dröm mottagare! Inte en! Jag insåg att även jag kunde se det i mitt inre öga – det var aldrig riktigt verklig för mitt eget psyke tills jag kunde säga det. Whoa. Här är den verkliga kicker i allt detta. Dina drömmar är bara drömmar medan de finns bara i ditt sinne. Du är bara en drömmare tills du agera på dessa drömmar och tala dem – är en riktigt stor handling.

Nu har jag delat och agerat på mina drömmar i det förflutna eller jag skulle inte vara där jag är, men en gång utmanas att gå utöver dessa drömmar bebis steg till ännu större, blev jag illa. Här är en liten hemlighet: Många av oss har ingen aning om vad det skulle vara som att ha dessa stora drömmar, kan vi inte förstå att verkligheten, så att de förblir inlåst i sinnet. Detta betyder inte att drömmar är orealistiska eller ouppnåelig dock bara att för att göra dem verkliga vi måste göra ett par saker för att frigöra tankar i vår fysiska värld.

Ett. Var tydlig med vad du vill ha – oavsett vad det kan vara. Undvik generaliseringar och gå för detaljerna. “Jag vill ha en 74 fots segelbåt med sovrum och jacuzzi på däck.” (Jag egentligen inte vill ha en båt, men detta är ett exempel). Fråga dig själv frågor längs vägen: “Vill jag verkligen vill att ansvaret för en yacht eller skulle resurser för att njuta av segling på en yacht när jag vill att räcka?” Skriv ner det så att du inte glömmer när vi går igenom de återstående stegen.

2. Fråga dig själv om du verkligen tror att du kan ha den drömmen, dessa mål. Var ärlig! Om du är osäker på din ärlighet med sig själv – testa den – berätta för någon som inte är nära dig exakt vad du vill. Om denna uppgift är det minsta svårt, kan detta vara ett tecken på att du behöver för att skala tillbaka lite till något du kan tro i.

Nu innan du panik med tanken att jag ska berätta för dig att dina drömmar är för stora – bara vänta. Du har skrivit ner det, vi kommer inte att förlora det! Jag vill bara att du ska ta dina drömmar / mål ner till något du kan tro. Framgången ligger i att tro. Inte skrot inga visioner styrelser, eller tidskrifter dröm precis ännu – vi kommer att bygga upp till dem om så behövs. Testa varje ny nivå av din dröm. Tipsa någon. Om du inte kan, skala den tillbaka. Det spelar ingen roll om du har en dröm om att äga en båt och det börjar med att berätta för folk att du kommer att sitta i hamnen och beundra andras båtar, bara ta det till den grad absoluta övertygelse.

När du hittar den punkt av absolut övertygelse – du vet var du börjar. Att veta var man börjar är värd mer än du kan föreställa dig. Att veta var man börjar är nyckeln till att få där du vill gå.

Tre. Flytta från drömmaren till den troende, agera och omformulera. Lag om din nydefinierad dröm. Gå sitta på kajen och beundra båtarna, sedan omformulera. Vad är nästa genomförbart och trovärdigt steg? Dela den med någon (någon som du inte känner mycket väl eller en främling) och testa den. Tro inte för långt fram, bara en trovärdig steg i taget.

Livet, till sin natur, ger oss gränser, samhället och familjen strukturer ger oss regler och ramar. Från detta lär vi oss att arbeta hårt och drömma mindre. De av oss som verkligen trotsa status quo bli “drömmare” och slutligen bryta sig loss från formen drömmen BIG. Tyvärr drömmarnas land är ganska ledig, inte många går dit. För dem som gör det, det finns lite instruktioner om hur man dröm till verklighet. Att lära sig att drömmen till verklighet ger dig tydlighet, förtroende och kan säkert öka ditt mynt i livet – om det är vad du önskar. Arbetet med de tre beskrivna stegen och titta på din verklighet skift. Dröm till verklighet!