Hej du, upptäcka dessa hemligheter att attrahera rätt vänner

När du kan magnetisera och locka folk och vänner som du vill i ditt liv, beskriver jag den jämnhet av livet som ett tåg.

Ett tåg rör sig längs sina skenor, och de människor som omger dig som de brinnande kolen och bättre ombord utrustning som inte bara låter dig gå framåt, men låt dig framåt snabbare och säkrare.

Kvällen innan jag skriver detta e-mail till dig Jag deltog faktiskt en annan födelsedag middag för en vän. Det var en överraskning fest / grill, och den här gången – det hölls i en stor elegant herrgård uppe i bergen.

Se när jag skriver detta, insåg jag att jag är lite av en lycklig man.

Jag kommer från en ödmjuk bakgrund. Vår familj var inte rik, men av någon anledning mina föräldrar kunde flytta mig till en engelsk privatskola när jag vid 16 års ålder.

Vad jag inte förstår är att när jag kommer in här skolan, jag kommer att vara omgiven av människor som snart håller mig hänförd för resten av mina 2 år i high school.

Folk där heller såg bättre, klädde sig bättre, hade bättre sätt, var mer intelligent på vissa sätt, hade större talanger som visar, kommer från mycket välbärgade bakgrunder … eller alla det.

Detta är något som jag inte berätta för någon då – men i dessa high school gånger, var jag medvetet medvetna om hur väl människor
levde och hur dålig jag var.

Efter skolan, skulle jag observera hur mina kamrater skulle få på stora lyxiga bilar för att komma hem, medan jag skulle vänta och vänta tills min mamma kommer (oftast ganska sent) och få den mindre tilltalande transporter som hör till min familj.

Självklart känner jag inte på samma sätt nu.

Saker har blivit så mycket bättre under de senaste 2 åren ensam, och det är inte bara för min ekonomiska liv bättre – utan för hur jag tänker förbättrats.

Någonsin hört, “rik är ett sinnestillstånd?”

Detta är sant. Naturligtvis var det också tänkt som något för människor att tänka över. Hur kan RICH vara ett sinnestillstånd, och även så, hur man tillämpar den så det ger fantastiska resultat i ditt liv?

Det är vad “Wealth Conditioning” handlar om.

Det finns förutsättningar för välstånd som en gång uppfyllda, kommer oundvikligen att ge dig vad du vill ha i gengäld. I meningen “RIK är en stat
i sinnet, “beställaren indirekt innebar för att bli rik, måste du ha den sinnesstämning som du är rik först.

Tills du uppfyller detta villkor, är det verkligen svårt för en att bli rik bara för att hans tänkesätt inte kommer att locka till sig den rikedom han vill och leda honom i rätt riktning.

När du kan uppfylla villkoret men öppnar du själv upp till chanser som finns överallt omkring dig.

Och du kommer att agera på dem helt enkelt eftersom det är vad de rika som kommit dit de är gör.

Så tillbaka till vänner: Jag haft natten på festen. Att vara omgiven av rika vänner är en sak – din attityd kommer alltid att föras tillbaka till rätt kurs, men är omgiven av äkta vänner som berikar våra liv på oväntade sätt betydde en hel del mer.

Och vad jag insåg är de flesta av de gånger, de mer rika eller välbärgade vänner jag lärt känna som förstår värdet av det hade gjort större, bättre och mer äkta vänner än de som inte är. Generalisering? Det är för dig att ta reda på.

Resten av natten tillbringade vi grilla, chatta med varandra, göra saker som fick oss att le eller skratta och mycket mer. På grund av den verkliga njutningen vi hade där, det var en kväll ojämförligt bättre än de nätter som vi hade i någonstans.

Men hey, det var inte alltid så här för mig.

Jag hade mina tider då jag inte hade en enda vän eftersom jag hade valt att lämna dem till det bättre. Och att lära känna en annan grupp av vänner som är utom räckhåll för min tidigare “tänkesätt,” jag hade mina tuffa tider.

Det är därför som konditionering är nyckeln. Du kan förmodligen “få det” över en natt, eller kan du inte. Men antingen sätt du kommer, som du lägger möda på det med tiden.

När du har villkorat själv rätt, kommer du inte behöva kämpa för att få vad du vill. Du får vad du vill, eftersom de kommer att naturligt dras och magnetiseras till dig. Istället för att gå ut för att fullfölja det, kommer de kommer alla till dig i noll motstånd.

Tittar ner från balkongen i trädgården den natten, nere vid den stora staden nedanför medan mina vänner pratade bakom mig med en stor tid och skratta bort …

Jag var glad att höra vad jag har upptäckt – och har också visat i min bok om hur man känner och bli vänner som betyder något för de personer du vill locka in i ditt liv.

Godspeed,
chong xin Yun seth
http://www.wealth-conditioning.com