du också kan skära din väg till lycka

När jag växte upp hade vi många snabbmat platser och äta ut var en sällsynt sak. Vår familj åt hemma nästan hela tiden och beredda livsmedel var alla men obefintlig. När vi hade pizza, som vi gjorde regelbundet, det var hemlagad och mycket smaskiga!

Och vi skär alltid det med en kniv. Det fanns ingen pizza cutter i vårt hus och jag hatade det. Av någon anledning, i mitt sinne pizza skärare var cool och “in” sätt att skära pizza och eftersom vi inte har en jag antar att jag kände mig som om vi var “ute”. Silly ser tillbaka men som en unge som är hur jag kände mig.

Så när jag flyttade ut på min egen, jag naturligtvis utrustade mitt kök med en helt ny pizza cutter! Jag var så stolt över den saken …. även hängde den på en krok på väggen så det var i vanlig vy. Jag använde den för att skära pizza, paj skal, pasta, cookie dough, och allt annat jag kunde komma på. Man kan säga att jag var yr över att pizza cutter!

Poängen är att även små saker kan göra oss väldigt glada. I själva verket, ibland är det de små sakerna som ger oss mer glädje än de stora sakerna som någonsin kunde. Och små saker är lätta att hänge sig åt alltför. Jag menar, att pizza cutter var bara ett par dollar. Mycket litet pris att betala för de år av glädje det gav mig.

Så idag när jag finner mig själv vilja någon liten sak som jag minns pizza cutter och tillåter mig att njuta av det lilla nöje. Det lyfter mitt humör, hjälper mig att uppskatta livet och gör mig riktigt glad. Och jag uppmuntrar dig att göra detsamma.

Gläd dig åt livets små glädjeämnen ~ du ska vara glad att du gjorde!