dina önskemål – så unik som dina fingeravtryck

Skulle livet vara annorlunda, om du trodde att allt du älskar och njut är precis rätt för dig?

Vad skulle hända om du visste själv så bra att man kan säga med säkerhet, “Nej tack, jag föredrar …”

Hur skulle du titta på andra, om du verkligen förstod att deras val är perfekt för dem?

Lagen om attraktion lär oss att känna igen våra personliga preferenser genom att märka hur det känns och frågar oss, “Vilket känns bättre? Det eller det?” När vi tar oss tid att lägga märke till våra känslor, lär vi oss om oss själva på ett sätt som leder till stor personlig frihet och lycka.

Innan jag lärde mig om lagen om attraktion och hur jag lockar människor, situationer och möjligheter i fullständig överensstämmelse med min vibration (vibrafon), försökte jag leva med en uppsättning standarder eller principer. Jag minns en gång när jag frågade min pastor om han kunde ge mig en lista på dessa principer så att jag kunde se till att jag levde på rätt sätt. Jag gjorde allt jag kunde för att vara den perfekta mamman, plikttrogen hemmafru och osjälviska kristen. Jag trodde att genom att uppfylla vad andra människor förväntat, skulle jag bli glad också. Jag var inte en glad, glad person. Jag var en person i stor emotionell och slutligen fysiska, smärta.

Men lagen om attraktion lärde mig att märka när något inte känns bra, eftersom den där känslan av obehag är en indikator på att något inte är bra för mig. Allt i linje med vem jag är och alla de ändamål jag kom för att uppfylla kommer INTE att må bra. WOW! Jag hade varit att placera min hand på en het spis och försöker att känna sig bekväm med smärtan. Jag hade levt med kronisk känslomässig och fysisk smärta så länge att jag höll på att bli förlamad för det. (En tredje gradens brännskada är smärtfri eftersom alla nervändar bränns bort.)

En dag, sanningen äntligen gått upp för mig: Bara jag kan välja vad som är bäst för mig. Ingen kan tala om för mig vad som är bra för mig – bara jag kan berätta. Och sättet jag berätta är genom att märka hur allt känns, sedan letar efter tanken, svaret, idé eller sak som känns bäst.

“Bra känns bra. Dålig mår dåligt.” ~ Abraham-Hicks

Att känna och hedra mina personliga preferenser får mig att uppfylla hela mitt liv ändamål – naturligt. Allt jag föresatt sig att göra under denna livstid redan planeras inom mig. Sättet Jag läste programmet “är att märka vad som ger mig stor glädje och följa detta exempel. I själva verket är detta den kortaste och enklaste sättet att hitta uppfyllelse. Innan jag lärde mig om lagen om attraktion, det kändes som jag hade förlorat 30 år av mitt liv genom att försöka uthärda en dålig äktenskap. Men inom fem år från att tillämpa lagen om attraktion på det sätt som beskrivs i den här artikeln, kände jag ikapp på livet. Ungefär två år sedan hade jag en djup insikt: “Idag är jag precis där jag skulle vara, om jag hade gjort de första 55 åren av mitt liv på olika sätt.” Det är en härlig känsla!

Nu ska jag säga till mina elever: “Dina personliga preferenser är så unik för dig såsom ditt fingeravtryck Bara du kan göra vissa saker i detta liv och dina preferenser är där för att vägleda dig i faktiskt leva livet på det mest glädje tillfredsställande sätt.”

Vad tycker du? Vill du se dig själv i detta ljus? Har du undrat varför du inte passar in i mängden? Är du redo att acceptera dig själv och dina preferenser som är rätt för dig?