3 livsförändrande lektioner från Jerry och Esther Hicks

Jag minns första gången jag satte mig ner för att lyssna på en Jerry och Esther Hicks inspelning. Jerry förklarade att Esther skulle vara kanalisering Abraham och Abrahams läror skulle läras genom Esther. Som ni kan föreställa er jag var bara lite skeptisk i början.

Sen helt plötsligt Esther röst förändrats dramatiskt och det var något annat talade genom henne. Naturligtvis hyste jag fortfarande allvarliga tvivel om huruvida hela historien var sann, men bestämde sig för att lyssna på och mäta värdet av informationen för mig själv.

Det gjorde jag, och för att vara ärlig, jag var verkligen imponerad av kraften och sanningen om vad Abraham lärde. Sedan dess har jag studerat en hel massa av deras arbete, tillämpat den på mitt eget liv och mina klienter och hade häpnadsväckande resultat.

I den här artikeln ska jag dela med 3 livsförändrande lektioner som jag lärt mig från Abraham, och Jerry och Esther Hicks.

Lektion # 1: Allt är vibrationer

En av grunderna på vilket allt Jerry och Esther lär ut är att: allting är vibrationer. Modern kvantfysik tenderar att komma överens. För bevis, söka “The Field” av Lynne McTaggard.

När vi accepterar att allt är i huvudsak vibration, är vi ett steg närmare till att acceptera att det i grund och botten vi attraherar det vi har i våra liv.

En av de grundläggande egenskaperna hos vibrationer är att lika attraherar lika. Så vibrerar i synk med något vi vill, eller någon förändring vi vill göra lockar det rätt för oss.

Hur gör du att du kan fråga … ja låt oss gå vidare till lektion 2 …

Lektion # 2: Känslor är ditt ultimata styrsystemet

Känslor är ett resultat av hur vi vibrerar mot något i detta ögonblick. För att uttrycka det helt enkelt, om vi mår bra vi locka fler bra in i våra liv och vice versa.

För att få mer exakt, om vi mår bra om något ämne, säger pengar till exempel, tenderar vi att vara mer omfattande när det gäller pengar. Vi tenderar att göra det möjligt att strömma in i våra liv lättare, eftersom vi är i linje med vibrationer i överflöd.

Det sätt jag tänker på det är det. Om vi ??mår bra när det gäller pengar, vi locka mer av det som gör att vi mår bra när det gäller pengar. För de flesta människor, innebär att en stadig ström av mer pengar!

Lektion # 3: Strömmen av uppsåt

Denna lektion har jag verkligen tagit till hjärtat. I huvudsak, Jerry och Esther betona den makt som vår avsikt har på att skapa verkligheten.

Jag har använt detta för alla möjliga saker, som att lägga avsiktsförklaringar innan jag börjar mitt överflöd visualiseringar eller topp övningar prestanda.

Ett hemligt tips är att om du anger din avsikt högt det tenderar att ha en mycket starkare effekt. Jag tror att detta beror på den extra ansträngning det tar att säga det högt, egentligen signalerar till ditt andra än medvetna resurser att avsikten är viktigt. Det blir mer av din kropp och själ att arbeta mot en positiv lösning av din avsikt.

För att ta det steg vidare, skriva en avsiktsförklaring ner är ännu mer kraftfull. I själva verket gör jag det varje morgon när jag skriver ut det mål som jag arbetar på och gå därifrån. Jag rekommenderar starkt att du gör det också. Skriva en avsiktsförklaring i din egen handstil, är som raketbränsle för att få din andra än medvetna resurser att arbeta med dig att uppnå just uppsåt.

Jag uppmuntrar dig verkligen att lära av dessa 3 lektioner och tillämpa dem i ditt liv, börjar nu! De har haft en imponerande effekt på livet för många, många människor tack vare läror Jerry och Esther Hicks.